Ashus.ashus.net

Full Version: Ash Chat 2.03 CZ
You're currently viewing a stripped down version of our content. View the full version with proper formatting.
Pages: 1 2
Zdravim.
Ze vseho nejdriv by sem chtel podekovat za tento chat, jako jediny ze vsech mi maximalne vyhovuje, jen jedna vec mi chybi Sad ...a to je zobrazeni casovych znacek. Vim ze uz se tento chat nevyvyji a nevylepsuje, ale moc bych tuto funkci uvital. Jsem naprosta lama a ovladam pouze ciste html, tak jestli byste mi mohl poradit a pomoct. Byl bych Vam moc vdecny. Predem dekuju

a zjistil jsem jeste chybu ze se neukazuje uzivatelova IP adresa, ale adresa serveru, takze kazdy kdo prijde ma stejnou IP adresu (verze php na serveru 5.3)
Casova znacka se zobrazi po najeti na jmeno odesilatele nejakeho prispevku.
IP adresa se ukazuje spravna. Zkuste si to otevrit uplne odjinud, PC pobliz jsou casto za NATem a sdili stejnou verejnou IP adresu.
Ja myslel casovou znacku tak jako je treba na lide.cz nebo na libimseti.cz ....ze tam bude natrvalo, ale tak nevadi...

a k te IP adrese. Tady mam chat: http://www.mirror.php5.cz/chat a kazdy kdo prijde ma stejnou IP adresu, at uz je to nekdo z ČR nebo ze zahraničí....u verze php 5.2 mi to jelo v pohode a ted jak delali zmenu jede to takhle
Problem je v hostingu, pac na domacim stroji mam PHP 5.3 a vse je stale OK. Resi to nejakou interni proxy, mozna misto URL rewrite, kdovi.
Diky za rady, s hostingem to poresim, a jeste by sem se chtel zeptat...v ukazkovem chatu je (přejmenuj se kliknutím sem) a kdyz se uzivatel z IP adresy zmeni na prezdivku, tak tento text zmizi, coz je moc fajn....jak to tedy udelat?

Podle zdrojoveho kodu tam je vlozeno tohle: [code]
Jednalo se o vývojovou verzi (obsahovala ještě nezveřejněné úpravy).
Možno sosnout inkrementalní patch zde: http://ashus.ashus.net/viewtopic.php?f=3&t=103
Parada. Diky moc...ted jsem nadmiru spokojen Smile
Pages: 1 2