Ashus.ashus.net
Ash Chat 2.03 CZ - Printable Version

+- Ashus.ashus.net (https://ashus.ashus.net)
+-- Forum: My creations (https://ashus.ashus.net/forum-3.html)
+--- Forum: PHP scripts (https://ashus.ashus.net/forum-5.html)
+--- Thread: Ash Chat 2.03 CZ (/thread-86.html)

Pages: 1 2


Ash Chat 2.03 CZ - Ashus - 16.10.2008

Tento soubor skriptů tvoří Ajaxovou webovou aplikaci chatu s podporou:

Požadavky
* pro verzi bez MySQL použijte Ash Chat v. 1


.rar Ash-Chat-203.rar Size: 713,98 KB  Downloads: 402


.rar Ash-Chat-202-to-203-patch.rar Size: 34,54 KB  Downloads: 346

.rar Ash-Chat-201-to-202-patch.rar Size: 2,59 KB  Downloads: 365



Ukázka: chat.ashus.net


Re: Ash Chat 2.0 CZ - rohlik - 17.10.2008

THX, nejlepší oper source chat, ktery jsem viděl!!
Jsi KING!


Re: Ash Chat 2.0 CZ - mkelly - 3.12.2008

Zdarec,
je to super chat, ale mám takový problém. Nezobrazují se tam přítomní uživatelé a zprávy. Čím to může být? Vše jsem udělal podle návodu.
Díky za pomoc.


Re: Ash Chat 2.0 CZ - Ashus - 3.12.2008

@mkelly:

Co ti teda funguje, stejny prohlizec na chat.ashus.net ? Pokud se ti nezobrazujou zpravy ani uzivatele, ocividne je spatna konfigurace mysql, pripadne databaze/tabulky neexistujou.


Re: Ash Chat 2.0 CZ - Guest - 3.12.2008

Na tvých stránkách mně to funguje, ale na mých se mně prostě nezobrazují zprávy a přítomní uživatelé.Díval sem se ale do databáze a tam se ty zprávy ukládají.


Re: Ash Chat 2.0 CZ - Ashus - 3.12.2008

Tak potom to muze byt jedine nastaveni php, posli phpinfo();


Re: Ash Chat 2.0 CZ - mkelly - 3.12.2008

Přesně co tím myslíš?


Re: Ash Chat 2.0 CZ - Ashus - 3.12.2008

Nastaveni PHP na serveru kde to nefunguje. Vytvor maly skript:




Re: Ash Chat 2.01 CZ - linuz - 22.2.2009

tak ja mam stejny problem.
Code:
http://birdnet.sytes.net/chat
Code:
http://birdnet.sytes.net/phpinfo.php



Re: Ash Chat 2.0 CZ - rohlik - 28.2.2009

Návštěvník Wrote:Na tvých stránkách mně to funguje, ale na mých se mně prostě nezobrazují zprávy a přítomní uživatelé.Díval sem se ale do databáze a tam se ty zprávy ukládají.

To se mě dělo taky....
EDIT: Nastav si toto:
register_globals Off
session.auto_start OFF
display_errors On