Call Of Duty 2: Kafemlynek MOD 2.9a CZ

Utility ke hrám
Sh4d0W

Re: Call Of Duty 2: Kafemlynek MOD 2.9a CZ

Postby Sh4d0W » 03. 09. 2009 21:36

A nevies aky subor? lebo na mojom starom mode to islo normalne aj na inych.. Urcite to bude v mode niekde v tom scripte ked sa hrac napoji podla mna.. Campmeter som na SD vypol, ale teraz som vypol aj to remaining lebo nejako mi to tam nesedi...
User avatar
rohlik
Posts: 30
Joined: 08. 07. 2007 18:05
Location: Česká republika
Contact:

Re: Call Of Duty 2: Kafemlynek MOD 2.9a CZ

Postby rohlik » 04. 09. 2009 22:06

U me to byli soubory:

Code: Select all

localized_english_iw11.iwd
iw_15.iwd
Ale moc jsme tvuj problem s timto nepochopil, takze je mozne, ze tyhle soubory ti nepomohou.
Představ si kus švýcarského sýra, který je plný děr.
Čím víc sýra, tím víc děr.
Každá díra zabírá místo, kde by mohl být sýr. Takže čím víc děr, tím míň sýru. Čím víc sýru, tím víc děr a tím míň sýru.
ZÁVĚR: ČÍM VÍC SÝRU, TÍM MÍŇ SÝRU.
Sh4d0W

Re: Call Of Duty 2: Kafemlynek MOD 2.9a CZ

Postby Sh4d0W » 09. 09. 2009 14:38

rohlik wrote:U me to byli soubory:

Code: Select all

localized_english_iw11.iwd
iw_15.iwd
Ale moc jsme tvuj problem s timto nepochopil, takze je mozne, ze tyhle soubory ti nepomohou.
No je to tak ze ked spravim server a napojim sa, tak vidim proste to co by videl spectator, a chcem aby to bolo tak ako aj na inych serveroch ze ked sa napojim tak mi hodi to menu "Auto-Assign, American, German , Spectate" ...
User avatar
rohlik
Posts: 30
Joined: 08. 07. 2007 18:05
Location: Česká republika
Contact:

Re: Call Of Duty 2: Kafemlynek MOD 2.9a CZ

Postby rohlik » 10. 09. 2009 15:38

Tak ja neprve vidim uvitaci zpravu serveru potom musim dat "enter" ci ESC a teprve mam vyber tymu...
Představ si kus švýcarského sýra, který je plný děr.
Čím víc sýra, tím víc děr.
Každá díra zabírá místo, kde by mohl být sýr. Takže čím víc děr, tím míň sýru. Čím víc sýru, tím víc děr a tím míň sýru.
ZÁVĚR: ČÍM VÍC SÝRU, TÍM MÍŇ SÝRU.
Sh4d0W

Re: Call Of Duty 2: Kafemlynek MOD 2.9a CZ

Postby Sh4d0W » 10. 09. 2009 16:52

No hej, a to chcem dat prec rozumies? Ze nemusis nic klikat ani tukat a hned mas na vyber team.. A inac by som sa chcel opytat ci nahodou nemate nahodou lieatadla co mozem dat do modu.. Ako su napr. v extreme 1.6 mode.. Pokusal som sa ich stamad vybrat a dat do modu ale nejde to... Proste stale ked nejaky script vytiahnem stamad tak pyta dalsi. A ked sa mi uz podarilo aby mi to nedavalo tie script errory, tak potom uz ani lietadla nelietali ani tam nic nebolo... Keby sa ti ashus chcelo, nepomohol by si stym trochu? Aj ked to je off-topic ale keby v tomto mode boli aj lietadla a nejake veci x extreme ako napr. artillery ktore strielaju za mapou alebo take veci tak by to uz bola ina kava.. No to len tak som sa opytal mimo reci... ;)
User avatar
Ashus
Administrátor
Posts: 417
Joined: 07. 07. 2007 10:51
Location: Ostrava - Polanka nad Odrou
Contact:

Re: Call Of Duty 2: Kafemlynek MOD 2.9a CZ

Postby Ashus » 10. 09. 2009 17:21

Ne, podobne zmeny v modu neplanuju a nebudu mod na prani delat; neni cas.
Image
Coffee phreak!
User avatar
rohlik
Posts: 30
Joined: 08. 07. 2007 18:05
Location: Česká republika
Contact:

Re: Call Of Duty 2: Kafemlynek MOD 2.9a CZ

Postby rohlik » 12. 09. 2009 17:13

Leda ze by jsi panu Ashusovi zaplatil nebo koupil nejake znackove kafe a k tomu jeste zaplatil :)
Představ si kus švýcarského sýra, který je plný děr.
Čím víc sýra, tím víc děr.
Každá díra zabírá místo, kde by mohl být sýr. Takže čím víc děr, tím míň sýru. Čím víc sýru, tím víc děr a tím míň sýru.
ZÁVĚR: ČÍM VÍC SÝRU, TÍM MÍŇ SÝRU.
User avatar
rohlik
Posts: 30
Joined: 08. 07. 2007 18:05
Location: Česká republika
Contact:

Re: Call Of Duty 2: Kafemlynek MOD 2.9a CZ

Postby rohlik » 25. 02. 2010 22:02

Ahoj ashi,
pravdepodobne je dost serveru kde tento mod bezi nejen ze default mapy a ty custom maji nevyhodu tu, ze vetsina z nich nepodporuje vsechny herni mody.
Proto jsem si rikal, zda by neslo pomoci modu nejak zaridit, kdyz se zvoli styl, ktery mapa nepodporuje, tak by se zvolena mapa spustila s nahodnym podporovanym stylem nebo by se zacalo znova hlasovat.
Co jsem tam prochazel ty mapy, tak kazda z nich obsahuje v jednom souboru typy, ktere podporuje, ale bohuzel to asi nema na nic vliv, pac jde spustit i se stylem, ktery v tomto souboru neni napsan.
Představ si kus švýcarského sýra, který je plný děr.
Čím víc sýra, tím víc děr.
Každá díra zabírá místo, kde by mohl být sýr. Takže čím víc děr, tím míň sýru. Čím víc sýru, tím víc děr a tím míň sýru.
ZÁVĚR: ČÍM VÍC SÝRU, TÍM MÍŇ SÝRU.
User avatar
rohlik
Posts: 30
Joined: 08. 07. 2007 18:05
Location: Česká republika
Contact:

Re: Call Of Duty 2: Kafemlynek MOD 2.9a CZ

Postby rohlik » 03. 02. 2011 18:20

Pro zvýšení přijmů z VIP, bych navrhoval přidat do módu možnost zvolit si snipu i v případě omezení, pokuď je hráč VIP.
Představ si kus švýcarského sýra, který je plný děr.
Čím víc sýra, tím víc děr.
Každá díra zabírá místo, kde by mohl být sýr. Takže čím víc děr, tím míň sýru. Čím víc sýru, tím víc děr a tím míň sýru.
ZÁVĚR: ČÍM VÍC SÝRU, TÍM MÍŇ SÝRU.
User avatar
JaReK
Posts: 32
Joined: 21. 08. 2008 10:11
Location: Sulechów Poland
Contact:

Re: Call Of Duty 2: Kafemlynek MOD 2.9a CZ

Postby JaReK » 22. 02. 2012 10:32

This script is not working for us, what's wrong?:

Code: Select all

set am_allowed_spectator_1 "^7bo^1R^7ys"
set am_allowed_spectator_2 "JaReK"
set am_allowed_spectator_3 "^^00Pa^^11p^^00aj" 	
set am_allowed_spectator_4 "^^99Ka^^11Ch^^99na#        
set am_allowed_spectator_6 "Samik"
set am_allowed_spectator_7 "^9M^7aczka"         //etc...
set am_allowed_spectator_8 "^1M^9aNia^1c"
Image

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest

cron